مواد لازم برای سالاد اندونزی:
سیب زمینی |
۰/۵ کیلو |
گوجه فرنگی |
۲ عدد متوسط |
نخود فرنگی |
۲۰۰ گرم |
کالباس | ۳۰۰ گرم |
خیارشور |
۳۰۰ گرم |
سس مایونز |
به میزان لازم |
گل کلم پخته شده |
۳۰۰ گرم |
هویج پخته شده | ۲۵۰ گرم |
کلم بروکلی پخته شده(در صورت تمایل) |
۳۰۰ گرم |
.
طرز تهیه سالاد اندونزی:
ابتدا سیب زمینی ها را پخته و به قطعات ریز خرد می کنیم. سپس تمام مواد را که شامل گوجه فرنگی ریز شده، کالباس خرد شده و خیار شور خرد شده می باشد با سیب زمینی، نخود فرنگی پته شده و سس کاملاً مخلوط می نمائیم. سالاد را در یخچال قرار داده و پس از گذشت حداقل ۵ ساعت سالاد را مصرف می نمائیم.
.
.
.
خب حالا بریم سر اصل مطلب یعنی سالاد علی حسینی
مواد لازم : کلم سفید ، هویج ، سس مایونز ، کالباس ، ذرت (کنسرو) ، کشمش پلویی ، کنجد
خب اول کلم رو به این حالت خرد میکنیم
.
هویج رو هم رنده میکنیم . . .
.
کالباس رو هم خرد کنید این شکلی
.
اینم از کشمش و کنجد !
.
خب حالا همه ی اینا به علاوه ذرت و در نهایت سس مایونز رو با هم مخلوط کنید.
آخرش میشه این
در ضمن اگه دوست داشتید میتونید نخود فرنگی و خیارشور رو هم به این سالاد اضافه کنید.
راستی بذارید یکی دو ساعت تو یخچال بمونه بعد میل کنید
من که عاشق این سالادم ، امیدوارم شما هم خوشتون بیاد . . .
نوش جان .....مجله اینترنتی فانوس شب