خورش قورمه سبزی – اموزش پخت – مواد لازم – تصویری
مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر:
سبزی(تره،جعفری،کمی شنبلبله)=یک کیلو
گوشت ماهیچه یا مغز ران بدون استخوان(یا ۷۵۰گرم با استخوان)=نیم کیلو
لوبیای قرمز یا چشم بلبلی=۱/۲ پیمانه(۱۰۰گرم)
لیمو عمانی درسته=۳ تا ۴ عدد
گرد لیمو=یک قاشق سوپخوری
پیاز سرخ کرده=۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
روغن=۲۵۰گرم (یک پیمانه)
طرز تهیه:
گوشت را تکه تکه می کنیم و با پیاز سرخ کرده و لوبیا و لیمو عمانی و سه چهار لیوان آب می گذاریم نیم پز شود،بعد سبزی را به دقت تمیز می کنیم و می شوییم،آب سبزی که کاملا گرفته شد ریز خرد می کنیم. بعد سبزی را با روغن کمی سرخ می کنیم و داخل خورش می ریزیم می گذاریم خورش آهسته بجوشد و به روغن بیفتد.ممکن است به جای گرد لیمو ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری آبلیمو به خورش بزنیم.