loading...
مجله تفریحی فانوس شب
امیرارسلان بازدید : 139 دوشنبه 03 فروردین 1394 نظرات (0)


مواد لازم:

 برنج  سه پیمانه معادل 600 گرم
 تره 500 گرم
قرص استاک گوشت یک عدد
 کره  50 گرم
ماهی تیلاپیا یک کیلو
کره برای سرخ کردن به میزان لازم
ادویه مخصوص مرغ و ماهی یک قاشق غذاخوری
آرد سفید به میزان لازم
خامه 250 گرم
پودر سیر نصف قاشق چای‌خوری
پودر گردو به میزان دلخواه


روش تهیه:
1. ابتدا برنج را پس از شستن و خیساندن با چهار و نیم پیمانه آب می‌جوشانیم، در اواسط جوشیدن برنج، تره را به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم آب برنج کاملا کشیده شود در ظرف های تک نفره یا یک قابلمه بزرگ برنج را کشیده، فشرده کرده و دم می‌کنیم.

2. اگر بخواهیم داخل قالب های تک نفره درست کنیم روی برنج فویل کشیده و آن را در فر دم می‌کنیم.

3. ابتدا ماهی‌ها را با ادویه مرغ و ماهی طعم دار کرده کمی آرد روی آن می‌پاشیم و با کره آرام سرخ می‌کنیم.

4. در نهایت خامه، پودرسیر و پودر گردو را روی ماهی داخل تابه می ریزیم وقتی دو جوش خورد و کمی غلیظ شد کته را دمر کرده و تکه‌های ماهی را روی آن سرو می‌کنیم. 

 

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
آهنگ جدید,اس ام اس جدید,جوک,داستان کوتاه, متن تبریک,آهنگ پیشواز ایرانسل,آوای انتظار همراه اول,عکس جدید,عاشقانه,متن وعکس,دانلود اهنگ,عاشقانه سایت.عکس عاشقونه.غمگین.اس ام اس فاز سنگین.زناشویی.مد.زیبایی.اشپزی.بیوگرافی.عکس بازیگران.بزرگترین سایت تفریحی ایران.جدیدترین اهنگ.سایت فانوس/طایفه جهانتغ.جهانتیغ
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 2385
  • کل نظرات : 271
  • افراد آنلاین : 111
  • تعداد اعضا : 1
  • آی پی امروز : 365
  • آی پی دیروز : 330
  • بازدید امروز : 822
  • باردید دیروز : 776
  • گوگل امروز : 3
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 3,200
  • بازدید ماه : 3,200
  • بازدید سال : 91,021
  • بازدید کلی : 1,384,721
  • کدهای اختصاصی